Svindlet bare med et klik på Android telefon

Normalt vil jeg sige at jeg godt kan gennemskue hvornår en hjemmeside prøver at snyde en til et eller andet. Denne gang var det dog ikke på en min PC, men på min mobiltelefon jeg blev testet. Faktisk har jeg ikke nogen anelse om hvornår jeg blev fuppet, men Telmore og Zedge siger begge at det er helt lovligt det der sker. Angiveligt har jeg trykket på et banner på et gratis spil, og derefter accepteret at tilmelde mig et abonnement til 45kr om ugen. Faktisk ikke en gang, men hele 3 gange abonnement. Dvs til 135 om ugen, uden jeg ved hvad jeg får. 

Det eneste jeg modtog var 3 tomme sms'er og derefter 3 sms'er om abonnemenet. Jeg lukkede omgående for overtaksede sms'er og sendte ZEDGE STOP til 1279, for at stoppet abonnemenent. Jeg har dog aldrig modtaget en eneste besked på at jeg er afmeldt. Der er nu trukket 135kr fra min Telmore konto. 

Jeg har kontakt Zedge.dk, hvor jeg skrev mobilnr, kontonr. Han svarede at abonnementet er afmeldt og han ville betale pengene tilbage, han skulle bare bruge mit mobil telefonnummer. Jeg spørger bare, hvordan kan han afmelde mit abonnement uden at kende mit mobilnummer? Det virkede mere som han prøvede at købe sig tid. Jeg har i hvertfald ikke set noget til mine penge endnu. 

 

Edit: Jeg har efterfølgende fået mine penge igen via kontooverførsel. Jeg har så kontaktet mit teleselskab og fået lukket for overtakseret sms'er. Hvilket til tider faktisk er lidt i irriterende. Men sådan må det være, når det er så nemt at misbruge.